Offt-o-pick

Lehet mondjuk itt egy fontosságmentes szál is, ahova a fontosatlan dolgokat lehet írni. Például.

Mondjuk teszelés. Vagy próblás. Ilyesmi.

Mondjuk például hol van a leírás, hogy milyen módon lehet gyorsan belső linkeket megadni?

  • más threadekre
  • wp cikkekre
  • phabricator ticketekre
  • satöbbikre?

Aztán itt a tagging káosz, amikor #magyar tagek vannak nem magyar nyelvű postokon. Nincs definiálva, hogy a tagek mit jelentenek: nyelv, ország, régió, ők írják vagy nekik szól, satöbbi?

Jó ötlet, hogy néhány alapvető tudnivalót leírunk (vagy az angol leírást lefordítjuk). Majd igyekszem megvalósítani :slight_smile:

Én a #magyar taget ott használnám, ahol magyar nyelvű a hozzászólás. (A #cee taget ezzel szemben viszont a régióval kapcsolatos bejegyzések megjelölésére, szóval jogos a felvetés.)

Nyelvet. Lásd: Discussions in many languages, organized by tags
Kapcsolódó szál: How to handle category/tag duplication

Az URL bemásolásával. A Discourse-nak kétféle link-megjelenítő algoritmusa van (onebox ill. inline onebox, ha valaki guglizni akarja őket), az elsőt akkor használja, ha a szöveg adott sora csak az URL-ből áll, a másikat minden más olyan linkre, ami nem formázott (formázott link a [szöveg](url) vagy az <a href="url">szöveg</a>; kényelmesebben a gombbal vagy Ctrl-K-val szúrható be).

Az inline változat jelenleg csak más threadekre / kommentekre linkelésnél működik, és a thread címével lesz behelyettesítve. (Lásd még: Auto-shorten Phabricator links)

A full változat sok mindenre működik, pl:1 Like